Medlemmar sökes

Ek-Riket är en förening med anor. Den startades våren 1996 och har haft många medlemmar. Under åren har nya medlemmar tillkommit och medlemmar har avslutat sitt medlemskap. En del medlemmar har slutat betala sitt medlemskap men inte begärt ut sin insats på 100kr. Det har fått till följd att vi nu har ett stort antal insatser där vi inte längre kan lokalisera vem insatserna tillhör. Vi har nu för avsikt att uppdatera vårt medlemsregister så att det är motsvarar de aktiva medlemmar vi har och föra de insatser vi inte kan lokalisera till föreningens reservfond.

Har du varit medlem i Ek-Riket tidigare och vill återaktivera ditt medlemskap ber vi dig ta kontakt med oss så att vi kan uppdatera vårt medlemsregister. Vill du inte längre vara medlem har du möjlighet att skänka din insats till den tidigare avknoppade föreningen Berättelser under Eken eller så kan vi återbetala din insats. Du måste då kunna verifiera ditt tidigare medlemskap i föreningen med någon form av godkänt betalningskvitto.

Ek-Riket går nu en ny vår tillmötes, vi avser att söka projektpengar för ett projekt som förhoppningsvis kommer att betyda mycket för föreningens medlemmar. Det kan innebära att flera av föreningens medlemmar kan få möjlighet att utveckla sin verksamhet. Därför söker vi nu nya medlemmar som vill utveckla sin verksamhet och kan tänka sig att ta emot och hjälpa människor som behöver återhämtning.

Kontakta oss på info@ekriket.se eller fyll i kontaktformuläret som du hittar i menyn.